onsdag 6 augusti 2008

Partiarbetare

Idag har jag äntligen varit partiarbetare på riktigt i Sossemontern. Med fina flygblad och snygg tröja så var jag en av dom som mötte folk i montern. Vi konstaterade att partiarbete kan vara både det absolut roligaste och det mest tradiga man gör...
Att möta folk på Nolia det är ju kul även om man få sig en släng ivett ibland. Jag känner ändå att bemötandet vi får är oerhört positivt. Många vill byta regering NU och jag önskar bara vi kunde infria deras önskningar.

Såg på PTs hemsida att Sverigedemokraterna besökt Piteå idag Fler poliser än åhörare lyssnade på deras budskap. SSU och Ung vänster hade med sig skräpkorgar där folk kunde slänga flygbladen. Oroar mig över Sverigedemokraternas framfart och funderar mycket på hur dom ska bemötas och skräms så ändå in i själen av det budskap och den politik de vill bedriva. Brrr.

3 kommentarer:

Tobias Lindgren sa...

Ja, du har all rätt att skämmas! Det är ni social(o)demokrater som har FÖRSTÖRT Sverige! Endast Sverigedemokraterna kan nu rädda oss från de svensk- och Sverigefientliga social(o)demokraterna med svenskfientliga och inkompetenta Måna Muslim i spetsen. Gud nåde oss!

Erik Hellsborn sa...

Om du tycker att SD-politik är så läskigt gör du nog bäst i att inte korsa gränsen till finland, där bedrivs ju SD-politik på regeringsnivå.

Lena Nilsson sa...

Det måste jag då säga Tobias, det var ett av dom osakligaste inlägg jag någonsin stött på när det handlar om Sverige, mångfald och demokrati. Pinsamt är det rätta ordet!