måndag 28 juli 2008

Sommar i P4
Sitter och väntar på att Jon Kärneskog ska ringa från Norrbottensradion. Jag ska nämligen få vara med i dagens program och prata lite om Alex Schulman och innelistan men också om Priden i Stockholm.

Sitter under tiden och går igenom bullermätningen som gjorts för att utröna om man kan anlägga en motor/snöskoterbana där en av motorklubbarna föreslagit. Av vad jag kan utröna så här på rak arm så verkar det väl ändå ganska lovande. Men jag är ingen fena på att läsa sådana här tekniska rapporter.

/Bubbe

Vad är väl en sommar utan sol, värme och bad? I år verkar det hittills ha varit en traditionell norrbottnisk sommar som gällt för oss i Arjeplog, dvs temperaturer kring 8-12 grader, regn och en hel del mygg. Men det finns annat att glädjas åt och sådant kommer jag att berätta om i min blogg. Självklart kommer jag också att försöka ge en hel del ögonblicksbilder och inblickar i livet på Stockholm Pride. Jag kommer bl.a. att delta i två seminarier på Kulturhuset.Det ena handlar om kroppsfixeringen inom HBT-världen och det andra om "Enda bögen i byn", överlevnadsstrategier för hbt-människor i glesbygd. Så en del tänkvärda saker hoppas jag kunna dela med mig till er här på bloggen. Bengt-Urban "Bubbe" Fransson, kommunstyrelsens ordförande i Arjeplog och medmänniska till vardags:-)

Inga kommentarer: