måndag 28 juli 2008

Semesteranpassat skrivbordTänk att det fanns en bordsskiva under alla papper...

Hade börjat tvivla på det. Men efter en dags koncentrerat arbete och lassvis med papper till återvinningen så kom detta fram!

Det känns skönt att kunna gå på ledighet och veta att skrivbordet är tomt och rensat när man kommer tillbaks i slutet av augusti.

Det gäller bara att hålla det så här tills dagen är slut så att jag inte hinner börja belamra det igen. Att jag dessutom hann plantera om blommorna på kontoret under förra veckan var ju också en bonus på mitt semesteravkopplingskonto!

/En mycket stolt Bubbe

Vad är väl en sommar utan sol, värme och bad? I år verkar det hittills ha varit en traditionell norrbottnisk sommar som gällt för oss i Arjeplog, dvs temperaturer kring 8-12 grader, regn och en hel del mygg. Men det finns annat att glädjas åt och sådant kommer jag att berätta om i min blogg. Självklart kommer jag också att försöka ge en hel del ögonblicksbilder och inblickar i livet på Stockholm Pride. Jag kommer bl.a. att delta i två seminarier på Kulturhuset.Det ena handlar om kroppsfixeringen inom HBT-världen och det andra om "Enda bögen i byn", överlevnadsstrategier för hbt-människor i glesbygd. Så en del tänkvärda saker hoppas jag kunna dela med mig till er här på bloggen. Bengt-Urban "Bubbe" Fransson, kommunstyrelsens ordförande i Arjeplog och medmänniska till vardags:-)

Inga kommentarer: