lördag 26 juli 2008

PDOL!

Har kommit hem från kampanjarbetandet i Piteå. Politiska diskussioner har varvats med att stå längst fram när The Breeze The Breath spelade. Det har varit roligt. Man har fått positiva kommentarer att SSU och LO-facken står tillsammans och kampanjar. Man har pratat med med människor där man fått förklara vad SSU står för och vad vi gör.

Men trots allt roligt som hände under dagen,så hände det även en tråkig grej. Under kvällen så hade man ett disco med massa bubblor som man bokstavligt talat kunde bada sig i och vilket folk gjorde. När jag gick dit för att se vad man gjorde så såg jag en medvetslös tjej släpas ut ur discot och fick första hjälpen. Samtidigt inuti tältet låg en tjej på golvet och hade fått ett epilepsi-anfall av de kraftiga lyserna. Man lyckades få liv i första tjejen, andra tjejen fick skjutsas till sjukhus. Det var obehagliga scener, men var också en "reality check" för en själv då man förstår att det kan hända en själv om man inte är nog försiktig.

Var försiktig!

Denna vecka skriver en 17-årig Luleåbo som älskar fotboll,musik och politik. Gärna när man blandar sakerna tillsammans. Politik är att vilja förändra är ledorden. SSUare, socialdemokrat, basist, forwar, mittfältare och stor älskare av musikgenren grunge.

Inga kommentarer: