fredag 9 maj 2008

Sverigedemokraterna.....

...uppger till Expressen att partiet gjort en liten vänstersväng i arbetsmarknadspolitiken. Jaha, så kan man ju också uttrycka sig för att försöka passa in. Faktum kvarstår att hur mycket än sd vrider, ålar och ändrar sig så är dom fackföreningsfientliga, arbetarfientliga och dessutom kvinnofientliga!

3 kommentarer:

Sd-väljare sa...

Som vanligt en massa lögner från er sossar. Dessutom från riksdagsledamöter! Man tappar ju hakan.

Sd har tagit flest väljare från SAP, och det är ju förståeligt med den svenskfientliga ledare Måna Muslim ni har. Sd är inte "kvinnofientligt" och cirka 40 procent av sd:s väljare är kvinnor. Partiet har också ett kvinnoförbund, SD-Kvinnor. Sd är lika "fackföreningsfientligt" som de danska sossarna, danska LO och Dansk Folkeparti eftersom det var den danska arbetsmarknadspolitiken som sd hade kopierat förut.

Nu har man dock svängt i den frågan och anpassat den till svenska förhållanden. Sd är också det mest utpräglade arbetarpartiet i Sverige, enligt Göteborgs universitets väljarundersökning av valet 2006. Inget annat parti hade en lika stor andel arbetare. Och det är ju också förståeligt eftersom det är arbetarklassen som förlorar mest på den vansinniga massinvandringen och mångkulutren.

Kort sagt bara en massa patetiska och dåliga lögner från några rädda harar uppe i norr. Men vänta bara! Snart, i höst är det väl, kommer sd på en Norrlandsturné. :-) Då får ni sätta in hela artilleriet med AFA, Expo, Ung Vänster och alla era kommunistpolare för att hålla sd borta. För en saklig debatt vinner ni ALDRIG!

Maria sa...

Allmänt tyckande från det ena till det andra gör ingen skillnad....

Faktum kvarstår att sverigedemokraterna vrider och vänder på sina åsikter åt alla möjliga håll och kanter. Det är ett hopkok av lösryckta åsikter allt från privatiseringar till rena regleringar.

Anonym sa...

Hahaha, jag bara älskar när hjärntvättade sossar tar till sig av partiledningens nya offensiv mot Sd. Att "ta debbaten" blev tydligen till att hitta på nya lögner, nämligen att Sd nu helt plötsligt inte bara är främlingsfientliga, utan också kvinnofientliga och löntagarfientliga.
Att vara kritisk till kvinnofridskränkande klädsel som burka är inte kvinnofientigt. Att vara kritisk till fackföreningar som åsiktsregistrerar hederliga arbetare och sparkar ut dem som inte passar in, är inte att vara löntagarfientlig. LO-kollektivet om något är arbetarfientligt med sina maffiametoder och åsiktskontroll.

Sossarna har verkligen nått nya lågvattenmärken. Skönt att ni är i full gång med att förinta er själva med medlemsras inom såväl partiet som er propagandamaskain, LO.