måndag 12 maj 2008

Ny inriktning för vår jobbpolitik!

Jobbtoppmötet på Norra Latin rullar vidare. Den intressanta panelen med företagare och politiker som diskuterade vår rapport är nu klara och programmet har övegått till fria ordet.

Norra latin fylls nu med inspel, debatt, diskussioner och inspel mellan, mot, tillsammans och över såväl panel som alla hundratals toppmötesdelegater. Kommer att pågå en stund till innan vi bryter för lunch. Eftermiddagen bjuder sedan på två workshops på ämnet "Det kapande arbetslivet" och "En starkare arbetslinje" innan allt övergår till partistyrelsens första öppna sammanträde i historien. Kan redan nu dock avslöja huvudrubrikerna på vår nya inriktning för jobbpolitiken om ni lovar att inte berätta det för någon... = )

Vi har bestämt oss att ompröva och förnya vår jobbpolitik för att valet år 2010 till skillnad från borgerligheten gå till val på en tydlig, framtidsinriktad jobbpolitik!

Entreprenören - inte bara storföretagen

Tjänstesektorn - inte bara industrin

Jobbskapande - inte bara jobbvärnande

Förändringstrygghet - inte bara inkomsttrygghet

Resten får ni läsa under eftermiddagen när den mer färdiga produkten ska beslutas om av partistyrelsen inför vårt fortsatta arbete kring jobben, tryggheten och välfärden!

Inga kommentarer: