måndag 12 maj 2008

Sverigedemokrater i debatten?

Det är både konstigt och irriterande, när det i den allmänna samhällsdebatten framställs som att vi som är politiskt engagerade inte tar några debatter med sd.
Fakta är ju att sd finns representerade i vissa kommunfullmäktigeförsamlingarna, som är en arena för politiska debatter.
Men det är klart, för att kunna föra en diskussion och debatt, så krävs det, att den man ska diskutera och debattera med är närvarande och på plats vilket inte alltid är fallet med sd!

1 kommentar:

Paltman sa...

Det är väl rätt så symptomatiskt för SD att inte ge nån kommentar till det här inlägget...
Det säger det mesta om hur man inom SD försöker föra debatt, eller rättare sagt undviker debatten.
Den talande tystnad som dom verkar omge sig med kan bara bero på att man inte kan föra en ansvarsfull politik baserad lösryckta åsikter utan inbördes sammanhang och en öppen debatt skulle rasera deras osammanhängande tyckarstuga i rätt så kvickt.

Kryp fram från dom stenar ni gömmer er under och ta debatten istället för att ligga där och trycka i väntan på att polisen ska tvingas ge er den mediauppmärksamhet ni inte förtjänar!

Låt ert åsiktsbygge granskas av allmänheten och låt dom sen bedöma om dom håller med om att människoförakt och inskränkthet är en bra grund för demokrati och rättvisa.