måndag 12 maj 2008

Med Jobbtoppmötet i sikte!

Har just landat på Arlanda efter en underbar flygning. Någolunda enligt tidtabell, en kvinnlig kapten vilken ändå ger lite hopp om en mer jämställd arbetsmarknad i framtiden och så det som gjorde hela resan, en riktigt rolig steward. Han blandade säkerhetsföreskrifter, praktisk information och SAS-blajblaj med ironi, humor och poesi på ett helt fantastiskt sätt, standup nästa säger jag bara! Du får mer än gärna flyga mig varje vecka...

Måndagar i Stockholm hör ju dock inte till vanligheten men idag är ingen vanlig dag, idag genomför vi vårt Jobbtoppmöte på Norra Latin! Här ska vi lägga fast grunden i vår förnyade jobbpolitik och ta avstamp mot vårt fortsatta arbete kring denna viktiga fråga.

Full sysselsättning har, är och kommer alltid att vara socialdemokraternas viktigaste mål. Inte bara för att det är grunden i ett välfärdsbygge utan också för att det handlar om frihet för den enskilde. Kan man sammanfatta regeringens politik med orden orättvis, oansvarig och omodern handlar vår politik istället om trygghet, frihet och rättvisa! Återkommer under dagen med några rapporter direkt ifrån Jobbtoppmötet.

Inga kommentarer: