tisdag 13 maj 2008

Många vill ha en ny regering

Igår i klädhytten bredvid, idag i taxin till flyget, i eftermiddag här utanför riksdagshuset...

Var man än kommer pyr missnöjet med den sittande regeringen och borgarnas slag mot vanliga människor. Idag startar IF Metall Malmfälten upp sin kampanj Nyval Nu såväl på hemmaplan i Norrbotten som genom en manifestation utanför riksdagshuset kl 13.45.

Så här skriver man i inbjudan...

IFMetall Malmfälten har lessnat på den nuvarande regeringen. Våra medlemmar drabbas hårt av regeringens politik. Sedan den nuvarande regeringen tillträdde så har man gjort a-kassan dyrare och sämre, man har differentierat skatterna så att sjuka, arbetslösa och pensionärer betalar högre skatt än de som arbetar.

Samtidigt så har man sänkt skatterna för de som har mest pengar genom att avskaffa fastighets och förmögenhets skatterna. Detta samtidigt som fastighetsskatten kommer att stiga i t.ex. Norrbottens län. Nu ska man dessutom ytterligare försämra för de som är sjukskrivna genom införandet av den nya rehabiliteringskedjan.

Det är inte ett sådant Sverige vi vill ha!
Därför lanserar vi tisdagen den 13 maj en ny hemsida; nyvalnu.se

Vi kommer att vara ute på tätorterna i vårt verksamhetsområde och sprida flygblad om detta. Men vi nöjer oss inte med det! Vi skickar en delegation som ska sprida flygblad utanför riksdagshuset. Sprid budskapet åt så många ni kan; www.nyvalnu.se

Själv har jag redan skrivit under deras namninsamling på hemsidan och kommer i eftermiddag givetvis att sluta upp vid manifestationen. Blir intressant att se om Tornberg och Hammarberg, våra borgerliga ledamöter från länet också ansluter...

Inga kommentarer: