söndag 11 januari 2009

Stoppa kriget i Gaza!

Ser att både vår centerpartistiske riksdagskollega Stefan Tornberg och den folkpartistiske Ylva Strutz försöker ta enkla poäng på vårt deltagande vid helgens manifestationer mot kriget i Gaza.

Lite lågt och rätt så billigt kan jag tycka när det inte råder någon som helst oklarhet vad vi Socialdemokrater tycker som parti. Varken på plats på Storgatan i Luleå eller i den politiska debatten. Deltog själv båda dagarna som talare och är glad över responsen som jag fått kring våra krav och tydliga ståndpunkt. Verkställande utskottet med Mona i spetsen gjorde i fredags också ett uttalande i frågan om du vill läsa mer.

Frågetecknerna är dock dessto större kring vad C och FP tycker så lämpligt hade kanske varit att vara på plats och berätta detta.

2 kommentarer:

Henrik Hansson sa...

Ni har alltså gått med i ett demonstrationståg där det skanderas "Död åt Israel" och du tycker att det är en "enkel poäng" att ifrågasätta omdömet bakom detta?

Jisses

egon berglund sa...

Jag tycker det var bra att ni socialdemokrater gick med i demonstrationen, ( blir det demonstation i Piteå ställer jag upp)våra palestinier i norrbotten behöver just nu vårt stöd , de har släktingar där nere som de är oroliga för. ( det är fel att ropa "död åt Israel" men vad enskilda ropar kan inte alla lastas för och alla vet att ni inte ställer upp för sådana uttalanden)Jag länkar till min blogg och vad Missionskyrkan gjorde för palestinierna där under helgen