måndag 3 november 2008

Det finns en plats på jorden...

Så var vår fackligpolitiska kampanjvecka, Svart på Vitt, igång och som ni redan sett av rapporterna från Karin, Maria och Hannah är vi på rull. Har själv tillbringat dagen i Boden med ett besök på Fria Emilia tillsammans med (s)kolpolitikerna Viktoria Johansson från Luleå och Lennart Synnergren från Boden. Blev ett spännande, informativt och intressant möte med lärande, elever och pedagogik i fokus tillsammans med rektorn Sonja Lundmark och pedagogisan Francoise Dubois. Älskar verkligen att träffa engagerade människor som brinner för sin idé och dessutom sätter barns rättigheter i centrum.

Efter det väntade ett besök på Postterminalen och samtal med Sekomedlemmar om allt från postboxar, Lissabonfördrag och Mona Sahlin som statsministerkandidat till kvoterad föräldraförsäkring, arbetsmiljö och a-kassa...

Om uppdraget som riksdagsledamot är enformigt? Nä, aldrig!

Fredrik Lundh, riksdagsledamot (s) Norrbotten

/På bloggarna norrblogg, fredriks funderingar och wildabebin och pappan bloggar jag mer eller mindre dagligen kring saker som berör och upprör mig som socialdemokrat, 70-talist, norrbottning och pappa.

Inga kommentarer: