tisdag 31 mars 2009

Kaffekokande och samtal runt köksbordet

Helgens distrikts årskongress är nu över. För mej var det helt fantastiskt att få förtroende från så många ombud. Gårdagen fortsatte med många gratulationer genom sms, telefonsamtal, blommor och besök i mitt hem. Det blev mycket kaffekokande och samtal runt köksbordet om allt från det lilla till det stora i världspolitiken.

På eftermiddagen blev det intervjuer av svt4 och norrbottens radion sedan bar det iväg med flyget ner till Stockholm. Morgonpigg som jag är så har jag ägnat några timmar nu till att reflektera över helgen och vänder nu blad för att ta itu med ordförandeskapet och det allra bästa bästa av alla partidistrikt i Sverigen, Norrbotten. En mängd av intressanta och utmanande uppgifter finns på bordet men närmaste tiden handlar det om EU-valrörelsen.

Men, snart har vi näringsutskottet där vi fortsätter med behandlingen av moderatregeringens förslag att sälja ut apoteken. Trist, för vi i oppositionen är 7 madat för lite för att vinna denna fråga. Sedan ägnar jag dagen till att förbereda debatt imorgon om gruvnäringarna och uranbrytning.

Inga kommentarer: