fredag 30 oktober 2009

Hela landet ska leva

Att vara ombud på kongress är bland de finaste och bästa förtroenden man kan ha. Trots sen debatt inatt med avslut vid kl ,2 sitter vi här kl .8..30 pigga, inspirerad och debattlystn.. Nu tar vi beslut i regionalpolitiken där kongressen är helt enig om att hela landet ska leva,.

3 kommentarer:

Pär S sa...

“Att (S) verkar för en översyn av de lagar som på ågot sätt kan kränka offentlighetsprincipen och individens rätt till skydd för sin identitet och integritet i enlighet med regeringsformen och europakonventionen om mänskliga rättigheter.” Tråkigt att S inte är tydligare på integriteten än sådär.

Jag är knappast förvånad över att de unga delegater som ville få socialdemokraterna att bestämma sig för att riva upp Ipred-lagen får återvända hem från kongressen med misslyckat värv. Visserligen fick de igenom en kompromiss där det sägs att lagen ska förändras, men det kommer inte leda längre än en halvhjärtad utredning som kommer föreslå lite justeringar på ytan så länge S inte förstår att upphovsrätten aldrig kommer vara en garant för kulturellt skapande, utan att den är en garant för en bestående dominans av en förlegad mediaindustri.

Jonas sa...

Men — som Mark Klamberg med flera påpekar — Ipred handlar ju inte om att utreda brott. Den handlar om civilrättsliga stämningar och ger upphovsrättslobbyn polisbefogenheter som om det hade varit brottsutredning. Meningen ovan gör absolut inga förändringar i Ipred alls.

Mattias sa...

.Telekompaketet. är inget mot vad som komma skall.

ACTA!!
Detta vet Socialdemokraterna om.
ACTA innehåller lagar som får .Telekompaketet. att likna .Peanuts..

Världens mäktigaste Medialobbyist och som står .Hollywood Maffian. mycket mycket nära är USA´s Vicepresident Joseph . Joe . Biden. Denne mäktige man är en stor pådrivare av ACTA.

..Our ideas, our music, our books, our movies, our innovations are just as precious as any tangible property,. he said.
.With new technologies coming out at warp speed, this global problem will only get worse..

.Huga Mej.