måndag 5 oktober 2009

Har just sjösatt en ny insamling för valseger!

Som du kanske redan märkt har socialdemokraterna.se idag en ny kostym. Där kan du läsa mer om vad vi som parti står för och vår stundande jobbkongress. Men hemsidan är också platsen där du själv kan ta ställning, göra skillnad och på olika sätt bidra till en valseger. Logga in på Mitt S som medlem eller supporter och läs mer, starta en blogg och anslut dig till Netroots eller varför inte bidra med en slant i någon pågående insamling eller varför inte starta en egen?

Själv har jag just sjösatt insamlingen Norrlänningar som hjälper sörlänningar att vinna val!

Bidra gärna du med, låt oss visa att vi inte bara är hejare på att knacka dörr och bedriva lokala valrörelse. Vi kan vara ledande också i att få snurr på en insamling för maktskifte. Sätt in en slant, sprid länken till familj och vänner, lägg upp länken på facebook, twittra, digga och gör det du kan för att folk ska få veta att de nu också kan bidra ekonomiskt till stundande valrörelse som kommer bli historiens tuffaste men kanske också den roligaste!

Visst finns det en klimt i ögat men också blodigt allvar, vinner vi inte också storstäderna blir det inget maktskifte i Sverige den 19 semptember. Så krasst är det. Vi behöver alla röster över hela landet som vi bara kan få för att kunna kasta ut Reinfeldt från Rosenbad och nu är det mindre än ett år kvar.

Inga kommentarer: