tisdag 28 oktober 2008

Stegräkningstävlingen i riksdagen....

.....jag måste erkänna att jag har svårt att få ihop tillräckligt många steg per dag. Kanske beror det på att min halsfluss inte gav med sig av förra penicillinkuren eller också så måste jag erkänna att jag inte går så många steg per dag som jag inbillat mig i hela mitt liv. Min skärpning får börja med ett läkarbesök på torsdag och sen får jag försöka ta mig själv i kragen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag trodde tidigare att s var goda . Men har nu ändrat mig. Det är fler än prästerna som ska förlora sin pension (tjänstefel). Läkare till socialsekreterare till psykiatriker (förstås= bluff som Pravda artikel påstod ang psykoanalysen).
Straff så Irans straffmetoder (hugg av det som förleder som det står i bibeln - och tidigare var straffgrund i väst)

Dom ska hungra å gå med tiggarstav på gatorna
Även en sosse (som uppbär ett sådant förtryck - och aparthheidsystem) borde förlora sitt jobb. Skickligare å få med arbetsgivare (sparka åt helvete mao)

Sd med 10% är vad jag hoppas på inför valet
Man måste bemöta packet för vad det är (ett mördar - och lögnpack). I affärer med rätt metod att visa på psykologisk moral.
S kvinnorna förstår vilka horor dom är.
Och s männen skräms till tystnad (inte minst dom som bär upp med s k titlar , som läkarkåren, s besmittad)
Väck med pensioner (HD dom outsourcing= s läk överutskriver mediciner tex antibiotika som är sammankopplad med ökad infektionsrisk). Ändå håller packet på.

Inte ett öre från framtida generationer och ofödda.

Fredrik Lundh sa...

Ja, vad ka man säga. Vissa talar bäst för sig själva... Måste faktiskt säga att jag fattar noll av ditt inlägg men varmt välkommen att återkomma om du seriöst vill diskutera något.