onsdag 13 april 2011

Sverige är en tigerekonomi!

Idag lämnar den borgerliga regeringen ifrån sig sin vårpropositionen och vi kan glädjande konstatera att svensk ekonomi är att likna vid en tigerekonomi, dvs ungefär.... jösses vad pengar vi tjänar!!!
Okey, allt väl så långt och nu tänker vi, YES nu påbörjas äntligen bygget av Norrbotniabanan, Malmbanan ska fixas till, fler anställda i vård och omsorg och nu kan vi äntligen se en seriös satsning på det livslånga lärande för alla och en var. Listan kan ju göras lång, med vad som skulle vara bra att satsa alla dessa pengar som vi tjänar i Sverige, för framtiden, för ungarnas välbefinnande och för miljön. Men icke sa nicke, ett femte jobbskatteavdrag är huvudrubriken. En USK:a ska få ca 190 kr mer i månaden och en läkare nästan 700 kr mer i månaden. Jaha, hur ska vi kunna bygga Norrbothniabanan nu då? Eller hur ska vi kunna anställa fler i vården? Eller hur ska vi kunna knäcka ungdomsarbetslösheten?
Jag tror på bygget av Norrbothniabanan - för jobbens skull!
Jag tror på fler anställda på äldreboenden - för jobbens skull!
Jag tror på "Gröna jobb och omställning" - för jobbens skull!
Listan över vad socialdemokraterna vill för framtiden kan göras lång.....mitt tips är att kika in på vår hemsida och läsa själva!

Inga kommentarer: