torsdag 7 april 2011

Alla dessa skyhöga löner som förstör allt!

- Hallå där ute alla anställda i kommunerna, glöm nu att ni är ryggraden i välfärden eller att ni är viktiga för våra barn och gamla.
- Hallå där ute alla anställda på hotellen och restaurangerna, glöm nu att ni är viktiga för oss kunder eller att ni gör ett jobb värt att betala för.
- Hallå där ute alla anställda i butikerna, glöm nu att ert jobb som innebär att vi kunder nästan kan handla dygnet runt, är värt något.

För ni alla lever i ett land vars finansminister heter Anders Borg och han säger att ni har för höga löner och att ni måste ta ert ansvar och sänka era ingångslöner. För er lönenivå innebär att lågutbildade inte får några jobb. Så känn nu ert samhällsansvar och sänk för guds skull era höga löner nu!

Förstår ni ironin när bonusregnet fullkomligt öser ner över chefer och skattesystemet som borgarna uppfunnigt gynnar medelålders män som är högavlönade och har både förmögenhet och fastigheter!
Som sagt var, vi lever i landet upp och ner.....där rika är för fattiga och fattiga är för rik. Jag tror nästan att jag storknar.....

Inga kommentarer: