måndag 19 september 2011

Aahhhh....äntligen!

Känner ni igen känslan av lättnad i kroppen när ett ord, ett beslut eller när man gjort ett ställningstagande känns?! Det blir som ett litet jippi, en kullebytta i hjärtat och så helt plötsligt klarnar saker och ting. Så kändes det när jag läste min partiordförande Håkan Juholt och partisekreterare Carin Jämtins artikel i på dagens DN Debatt.
Här berättar dom om förslag om rätten till heltid, barnomsorg på obekväm arbetstid och en efterlängtad förändring i etableringsreformen så att den passar även för kvinnorna som invandrat till vårt land. Läs gärna artikel och känn efter om även ni får en känsla av lättnad.

1 kommentar:

Peter sa...

Män startar 2/3 av alla företag i Sverige. Män skapar merparten av alla nya jobb och är de som anställer arbetslösa. Trots att kvinnor i högre grad än män utbildar sig på universitet så tar de sedan inte ansvar för att skapa nya företag och att skapa nya arbetstillfällen. En jämställdhetsreform som skulle vara bra för Sverige är att införa en lag som ställer krav på universitetsutbildade kvinnor att starta minst ett företag och att anställa minst en anställd. Det är dags att kvinnor börjar ta lika mycket ansvar som män.