tisdag 26 januari 2010

Maud Olofssons ivriga bävrar och valarbetareKan bara konstatera att det inte bara är Maud Olofsson (C) som är en bra valarbetare för oss socialdemokrater och för ett maktskifte den 19 september. Hon får rätt bra med hjälp av flera av sina kollegor och medarbetare. Se bara filmen här ovan, av och med Jonas Pettersson presskreterare på Centerpartiets riksdagskansli. Enligt den mycket läsvärda bloggen Alliansfritt har han rivstartat med sin mer eller mindre desperata kampanj för att bli riksdagsledamot. Först ett utspel där han kallade Miljöpartiet för fascister och jämförde SVT med Gestapo på Newsmill, och nu sin första film på Youtube. Man får ju hoppas att många ser den = )

Min västerbottniska kollega, hon med ett annat perspektiv skriver också klokt kring filmen och Centerpartiets självmål. Uppmärksammar också den debattartikel Maud nyligen skrev kring förhoppningen att valrörelsen ska handla om värderingar. Gärna säger vi, bara ni står för era!

Man undrar ju vad min bänkgranne, länets egen centerpartist Stefan Tornberg, egentligen tycker om denna film? Vad jag kan se har han åtminstone glömt att blogga om det. Men det kanske kommer...

Inga kommentarer: