söndag 20 september 2009

Ser bra ut på kyrkofronten!

Efter veckans kyrkovalsturné som fört mig såväl till Pajala och Tärendö som Luleå, Piteå och Arjeplog är det med glädje jag i natt följer röstsräkningen på svenskakyrkan.se.

Vi gör ett mycket bra val i såväl kyrkomöte som stift och församlingar och stärker vår position till såväl borgare som samlingslistor av olika former och färg. Jippie! Dessutom ser Sverigedemokraterna ut att gå på pumpen även denna gång med uteblivna mandat i vår län vilket är extra glädjande när man ser det skrämmande utvecklingennationell nivå.

Tack alla ni som tog vår valsedel och gav oss stöd för en öppen folkkyrka, en vigselrätt för alla och en modern kyrkoorganisation! Tack alla ni som på olika sätt bidragit i vår valrörelse, utan er hade vi inte mött alla dessa norrbottningar.

Slutligen ett särskilt varmt tack från mig till er som bjudit mig på varierade, trevliga och lärorika möten och kampanjedagar i vårt län. Mats, Ingvar, Per-Arne, Göran, Dan, Tone, Göran, Ulla-Carin, Ingela, Anna-Lena och Gerda för att nämna någa.

Nu firar vi, laddar om och tar sikte på 19 september 2010!

Inga kommentarer: